Βελονισμός και Ενίσχυση Γονιμότητας

Επιστήμονας με σεβασμό και κατανόηση προς το θεραπευομενο. Τον εμπιστεύομαι και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

– Δημήτρης Μ.

Μπορεί η Κινέζικη Ιατρική να αυξήσει τη γονιμότητα;

Ως «στειρότητα» ορίζεται η βιολογική αδυναμία ενός ατόμου να τεκνοποιήσει. Αποτελεί μια πολύ σοβαρή διάγνωση που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη συναισθηματική δυσφορία και να δημιουργήσει στους ασθενείς αισθήματα απελπισίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η διάγνωση είναι λανθασμένη και ένα ζευγάρι είναι στην πραγματικότητα ΥΠΟΓΟΝΙΜΟ – αντιμετωπίζει δυσκολίες στην απόκτηση παιδιών. Με τη σωστή θεραπεία, η πλειοψηφία των υπογόνιμων ζευγαριών είναι σε θέση να φέρει στον κόσμο χαρούμενα και υγιή μωρά.
Οι περισσότερες αιτίες υπογονιμότητας (η ενδομητρίωση, τα ινομυώματα, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, αδύναμο σπέρμα ή ωάριο, κατακερματισμός σπερματικού DNA) είναι στην πραγματικότητα θεραπεύσιμες και αναστρέψιμες καταστάσεις.
Το πλεονέκτημα της Κινέζικης Ιατρικής και του βελονισμού για βοήθεια με την υπογονιμότητα είναι ότι θα προσπαθήσει να εξισορροπήσει πλήρως το σώμα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε μια βελτίωση στην υγεία σας συνολικά, στην ενέργεια και τα συναισθήματά σας. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι η κινεζική ιατρική, συμπεριλαμβανομένου του βελονισμού, είναι απολύτως συμπληρωματική με τις δυτικές θεραπείες, ώστε να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα υγιές μωρό.
Μεγάλος αριθμός μελετών, έχει δείξει ότι η χρήση του βελονισμού και της Κινεζικής Ιατρικής για τη γονιμότητα μπορεί να βελτιώσει δραματικά την επιτυχία οποιωνδήποτε συμβατικών θεραπειών (όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση). Η εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα και η θεραπεία βελονισμού μας είναι συμπληρωματικά και ασφαλή για χρήση σε συνδυασμό με οποιαδήποτε δυτική ιατρική θεραπεία για τη γονιμότητα.

Στο Φωτεινό Θεραπευτή παρέχουμε βελονισμό και Κινεζική Ιατρική για θέματα γυναικείας γονιμότητας, όπως:

Σταθεροποίηση Κύκλου Έμμηνου Ρύσης

Αμηνόρροια (απουσία περιόδου)

Πρώιμη Εμμηνόπαυση

Προβλήματα Ωορρηξίας

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS)

Ενδομητρίωση

Καθώς επίσης και για θέματα ανδρικής υπογονιμότητας όπως :

Ποιότητα Σπέρματος

Στυτική Δυσλειτουργία